Gaal Gergely: A kereszténydemokraták számára nemcsak az emberi közösség, hanem a természeti környezet is fontos

A Kereszténydemokrata Néppárt azért indította el az „Ültessünk, hogy élhessünk!” faültetési programot, hogy jelképesen és a valóságban is kifejezze: számára nemcsak az emberi közösség, hanem a természeti környezet is fontos - fogalmazott a KDNP Pest Vármegyei Szervezetének elnöke szerdán Vácon.

GaalGaal Gergely hangsúlyozta, hogy a kereszténydemokraták mindig is a környezet és a természet védelmének pártján álltak, hiszen keresztény meggyőződésükből is következik, hogy a teremtett világ részének vallják magukat.

Nekünk, embereknek van felelősségünk a környezetünkért, a teremtett világunkért. A fák gondozására a helyi kereszténydemokrata közösség fog odafigyelni”

– mondta Gaal Gergely.

Gaal

A váci önkormányzati választásokra készülődve olyan lendületes csapat áll rajthoz, amelyik nem fél a feladatoktól, és amelyik készen áll arra, hogy a települést a legjobb irányba vigye – tette hozzá.

Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP váci polgármester-jelöltje arra hívta fel a figyelmet, hogy a faültetés szimbolikus jelentőséggel bír, hiszen a facsemeték hasonló gondoskodást, óvást, odafigyelést igényelnek, mint a gyerekek.

A faültetés mindig a jövőről, a következő generációkról szól”

– fűzte hozzá.     

GaalGaal Gergely, a KDNP Pest Vármegyei Szervezetének elnöke (j) és Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP váci polgármesterjelöltje (elöl, b), miután gyümölcsfát ültettek a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) "Ültessünk, hogy élhessünk!" elnevezésű faültetési akciósorozatának váci állomásán, a Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskola sportpályáján 2024. április 10-én. MTI/Máthé Zoltán

Az eseményről készült galéria IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!