Nacsa Lőrinc: Tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

Tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) támogatja a kormány bejelentését: az üzemanyag-kereskedőknek két hetük van arra, hogy a benzin és a gázolaj árát a régiós átlagra csökkentsék Magyarországon – mondta Nacsa Lőrinc, a párt frakciószóvivője a Facebook-oldalára feltöltött videóban szombaton.

Nacsa

Hozzátette:

ha záros határidőn belül nem következne be az üzemanyagárak csökkentése, akkor a KDNP támogatja a kormányt további intézkedések kidolgozásában.”

A kormánypárti politikus kiemelte: az elmúlt hetekben, hónapokban jelentős mértékben emelkedett a benzin és a gázolaj ára, a magyar családok egy liter üzemanyagért 60-80 forinttal többet fizetnek, mint egy éve. Megjegyezte, hogy a KSH legfrissebb jelentése szerint is drágább az üzemanyag Magyarországon, mint a régió más országaiban.

Háború van és háborús árak vannak az üzemanyagpiacon, ami plusz terhet ró a magyar családokra. A KDNP szerint a helyzet tarthatatlan és elfogadhatatlan, ezért "törjük le a háborús benzinárakat”

– fogalmazott.

Véleménye szerint nem engedhető meg, hogy a kereskedők az árak folyamatos emelésével tovább nyerészkedjenek a magyar családokon.

A KDNP – a Fidesszel egyetértésben – mindig is a magyar családok és a béke oldalán állt – emelte ki, megjegyezve: nem engedhető meg, hogy a magyar családok fizessék meg a háború árát.

A videó az alábbiakban tekinthető meg:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!