Simicskó István: Mindent meg kell tenni a zsidó-keresztény kultúra védelmében

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője azt mondta szerdán a parlamentben, hogy pártja támogatja az előterjesztést, ahogy minden olyan szándékot, amely a migráció és a terrorizmus elleni harcot erősíti.

Kijelentette: minden külföldi misszió  hasznos tapasztalatszerzés a magyar honvédségnek, emellett az ország hozzájárul a térség stabilitásához.

Arató Gergelynek (DK) válaszul azt javasolta:

tanulmányozza az eddigi külföldi katonai missziókat, hiszen mindenhol védtek gazdasági érdekeket is.

 

Közölte: ez a helyieknek is érdeke.  

A KDNP-s képviselő beszélt a Nyugat-Európában zajló változásokról is, rámutatva, hogy néhány éve elképzelhetetlenek lettek volna a Hamász melletti szimpátiatüntetések vagy az úgynevezett no-go zónák.  

Közölte: amikor a Kárpát-medencében az őseink veszélyt éreztek, mindenhol meghúzták a „vészharangot”. Esztergomban már hat harang van, kettő Németországból érkezett, ahol lebontották a templomot - mondta Simicskó István, aki szerint ez is mutatja, hogyan adja fel magát Nyugat-Európa. Magyarország ebben is igyekszik példát mutatni, ezért szerinte a zsidó-keresztény kultúra védelmében mindent meg kell tenni a szerepvállalás érdekében.

Bírálta a baloldalt, mondván: sokat tett azért, hogy a magyar honvédség 2010-re szinte leépült. Ellenben most soha nem látott fejlesztés zajlik – hangsúlyozta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!