Tisztelet és megbecsülés az idős embereknek!

Szüleink és nagyszüleink, az előttünk járó generációk a vállukon viselték a XX. század minden terhét, amelyet a világháborúk pusztítása, a romba dőlt ország újjáépítése, a diktatúrák, az elnyomatás és a nélkülözés okozott.

123rf

Kemény munkájuk, küzdelmük, szenvedésük és töretlen hitük nélkül ma minden bizonnyal rosszabb helyzetben lennénk. Nem lehetünk tehát elég hálásak mindazokért az erőfeszítésekért, amelyeket családjainkért, hazánkért, egy élhetőbb jövőért tettek. Felelősséggel tartozunk azért, hogy – akár a pandémia vagy a szomszédunkban dúló háború okozta gazdasági nehézségek idején is –kiszámítható és nyugodt életük legyen. Éppen ezért, a keresztény-konzervatív kormányzat mindig is kiemelt figyelmet fordít az idősek megbecsülésére és a róluk való gondoskodásra.

Rendkívül fontos, hogy tisztes, emberhez méltó megélhetést, és egy ledolgozott élet munkáját elismerő megbecsülést biztosítsunk az idősek számára, hogy még sokáig velünk lehessenek. Nélkülözhetetlen tájékozottságukra, családot összetartó erejükre, szülői és nagyszülői segítő kezeikre alapozva pedig a fiatalabb generációk élete is minőségibb maradhat.

Elkötelezettek vagyunk a nyugdíjak vásárlóértékének mindenkori megőrzésére, hogy soha ne térhessen vissza az az időszak, amikor a baloldal hibás gazdaságpolitikája miatt elvették a 13. havi nyugdíjat is a szépkorúaktól.

Ránk számíthatnak az idősek, mert tudjuk, hogy a sikeres magyar jövő alapjait ők rakták le évtizedek munkájával és kitartásával! Az egész társadalomnak szüksége van élettapasztalatukra, bölcsességükre, egymást gazdagító jelenlétükre. 

 

Dr. Simicskó István 

a KDNP frakcióvezetője 

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!