Hölvényi György: Meg kell akadályozni az Európai Néppárt további balra tolódását + videó

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) tíz pontos kiáltványt tett közzé Európa békés jövőjéért. A téma kapcsán Hölvényi Györgyöt, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjét kérdezte M. Dobos Marianne a kedd este Napi aktuálisban. ​​​​​​

Hölvényi

Mindenképpen azon dolgozunk, hogy az Európai Néppárt további balra tolódását megakadályozzuk - hívta fel rá a figyelmet a kereszténydemokrata politikus. 

Kiemelte,

a kereszténydemokrata képviselőkkel Európai Néppártot próbálják visszatéríteni az eredeti gondolatmenethez, az eredeti értékekhez visszatérteni az Európai Néppártot, ami nem egy közlése szerint nem egyszerű feladat. 

A migrációs paktum csak a választásoknak szól, egyébként betarthatatlan

A migrációs paktum a választás előtt a baloldal által áterőltetett anyag, ami most mindenkinek jól jött, de meggyőződésem, hogy a választás után széthullik - erről is beszélt Hölvényi György a HírTV stúdiójában.

Fogadok rá, hogy mivel végrehajthatatlan, nem is fogják végrehajtani és gyakorlatilag semmiféle megoldást nem hoz. Amíg a migrációt nem tudjuk Európa határain kívül megállítani, addig nincs miről igazából beszélni. Az egy más kérdés, hogy óriási különbség van azon országok között, amelyek milliós nagyságrendben beengedtek menekülteket, és azok között, akik ennek így vagy úgy de valamennyire ellenálltak, hálistennek mi ide tartozunk

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!